Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά να μισεί μέσα από το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πρώτη καραντίνα και πώς τη βίωσε αλλά και για τη σκηνή η οποία τον στεναχώρησε πολύ στη δημοφιλή σειρά.

Αναφερόμενος στη σκηνή που σκοτώνει τον Κλεομένη εξομολογείται: «Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος. Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 κιλά: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να μην πάρω κιλά όσο βρίσκομαι σε έναν ρόλο. Ίσα ίσα που στην πρώτη καραντίνα νομίζω πως πήρα 10 κιλά και φάνηκαν στο γυαλί. Ξεκίνησα με τα ίδια κιλά αλλά λόγω και της δουλειάς, τα θέατρα τότε που ήταν ανοικτά, έτρεχα οπότε τα έχασα και τα πήρα μέσα στην καραντίνα».

Πηγή: patrastimes.gr