Ο Αίας Μανθόπουλος εντελώς αγνώριστος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή του, τη δικαστική διαμάχη με τη πρώην σύζυγό του και για το χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Υπήρχαν κάποια προσωπικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να λυθούν. Λύθηκαν, δόξα τω Θεώ. Νομίζω βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο ωριμότητας, μετά από διάφορα θέματα τα οποία συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή. Είναι μια δικαστική διαμάχη που έχει τελειώσει εδώ και χρόνια. Έχω δικαιωθεί. Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία, βεβαίως δεν λύνονται πλήρως ανάμεσα στους ανθρώπους ποτέ, αλλά έχουν τελειώσει όλα αυτά. Είμαι πολύ περήφανος για τα τρία μου παιδιά, όλα σπουδάζουν, ακολουθούν τα ταλέντα τους».

Για το ακίνητο που έχει αγοράσει στο εξωτερικό, ο Αίας Μανθόπουλος λέει: «Έχω πάρει ένα κτίριο στη Ρουμανία, το οποίο ήταν μνημείο αρχιτεκτονικής, το οποίο λειτουργεί ως κατάλυμά με μια μικρή καφετέρια».

Όσο για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου απάντησε: «Ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου με συγκλόνισε. Ήταν μια αξέχαστη περίοδος της ζωής μου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr