Ύστερα από την Kατοχή, τον Εμφύλιο και το συντηρητικό 1959, οι «Άγριες μέλισσες» πέρασαν με επιτυχία στο 1965, στο τουίστ και το ροκ εν ρολ!

Τον Σεπτέμβριο, όμως, του 2021 η σειρά-φαινόμενο του ΑΝΤ1 και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου θα μπει στη χρονοκάψουλα και θα κάνει ένα μεγάλο άλμα στον χρόνο, με τους πρωταγωνιστές να προσγειώνονται στα πολύχρωμα seventies με παντελόνια καμπάνες! Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η οποία θα κάνει ένα break στις 23 Δεκεμβρίου, λόγω της εορταστικής περιόδου, και θα επανέλθει στον τηλεοπτικό αέρα στις 11 Ιανουαρίου, έχει βάλει σε έντονο προβληματισμό κανάλι, σεναριογράφους, συντελεστές και πρωταγωνιστές.

Με τα 30άρια που χτυπάει στην τηλεθέαση κανείς δεν θέλει να τη σταματήσει, γιατί το κοινό, όπως φαίνεται, διψάει και για νέες περιπέτειες, ενώ, από την άλλη, τα χρήματα από τις διαφημίσεις πέφτουν… βροχή! Οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με τη Λενιώ, την Ασημίνα, τη Δρόσω, τον Δούκα, τον Λάμπρο, τον Μελέτη, την Πηνελόπη, τον Κωνσταντή, τον Νικηφόρο και τους θέλουν να τους δουν και σε άλλες περιπέτειες… Καθώς το σίριαλ της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη εξακολουθεί να σημειώνει νέα ρεκόρ θεαματικότητας, όσο η πλοκή δυναμώνει, η συνέχισή της και με τρίτο κύκλο επεισοδίων τη σεζόν 2021-2022 είναι κάτι το απολύτως λογικό και αναπόφευκτο!

Οι προθέσεις

Παρότι από την αρχή της σεζόν τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και οι συντελεστές των «Μελισσών» ανέφεραν ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, η σκέψη αυτή τώρα αλλάζει άρδην. Βασικά στελέχη του καναλιού μάς επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση από τον ΑΝΤ1 να μη σταματήσουν δηλαδή τη σειρά, αλλά να της δώσουν νέα πνοή και να επενδύσουν σε καινούργια σκηνικά και να ξοδέψουν χρήμα για χάρη της.

Στενοί συνεργάτες του παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη των ΚΑΠΑ STUDIOS μάς αποκάλυψαν ότι αυτό που θα πραγματοποιήσουν αρχικά είναι να επεκταθεί χρονικά, δηλαδή έως τα Χριστούγεννα του 2021, και μετά βλέπουμε! Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη μιλάει με τον Γιάννη Καραγιάννη για μια νέα σειρά, που θα έχει τίτλο «Το ντέρτι», και σχετίζεται με τη λαϊκή μουσική και τη δεκαετία του ’80 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Πηγή: espressonews.gr