Με μια ανάρτησή του στα social media απαντά ο Δημήτρης Ανθης στον Νικόλα Στραβοπόδη, οποίος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, που του αποδίδει ο πρώτος, υποστηρίζοντας ότι αυτό που συνέβη μεταξύ τους το 2006 ήταν συναινετικό σεξ.

Οπως σημειώνει στο post που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο 37χρονος μάγειρας Δημήτρης Ανθης, στη δημόσια εξομολόγηση που έκανε πριν από λίγο καιρό και στη μήνυσή του που ακολούθησε, κατονομάζοντας τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη ως βιαστή του, είπε την αλήθεια του. Στην ανάρτησή του, δε, ζητάει απ’ όλα τα θύματα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες να μην αλλάξουν, ενώ τα βάζει με τους κουτσομπόληδες και κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, που βλέπουν τις υποθέσεις τους απλά ως νούμερα τηλεθέασης.

«Εχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης… Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά, γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν… Γι’ αυτό θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουμε οι ίδιοι και να μην αλλάξουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ανθης. «Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν, αλλά έχω αξίες και ηθική, και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Ανθης εναντίον του Νικόλα Στραβοπόδη, ο οποίος εμφανιζόταν μέχρι πρότινος στο σίριαλ του Σκάι «8 λέξεις», υποστηρίζει ότι τον βίασε με πολύ άγριο τρόπο το 2006 στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Αναφέρει, μάλιστα, φρικιαστικές λεπτομέρειες, όπως ότι ο ηθοποιός παραβίασε αρχικά το σώμα του με ολόκληρο το χέρι του, αδιαφορώντας που εκείνος πονούσε και τον παρακαλούσε να σταματήσει. Ο Νικόλας Στραβοπόδης, από την πλευρά του, δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την αποδοχή του μηνυτή. Μάλιστα, αναρωτιέται μήπως ο Ανθης περίμενε κάτι παραπάνω σε συναισθηματικό επίπεδο και ήταν θυμωμένος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Πηγή: espressonews.gr