Ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του μίλησε για τη καριέρα, τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν κατά καιρούς.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με τη κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα. Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ. Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στη Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή».

Και πρόσθεσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Στη σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με τη Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr