Ο Άκης Πετρετζίκης σε συνέντευξή του μίλησε για το γάμο και το γιο του.

«H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Το παιδί χρειάζεται χρόνο. Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15-20 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα».

Όσο για τη σύζυγό του είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, και να είσαι σε μία κατάσταση όπου όλα είναι ωραία στο σπίτι, λες “αυτό μου αρέσει,  θα ήθελα να το έχω μια ζωή”. Είναι πολύ απλό. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο. Ξυπνάω νωρίς το πρωί αλλά κοιμάμαι και νωρίς, έχει τύχει να κοιμηθώ από τις 21:00! Ο μικρός  κοιμάται. Πιστεύω ότι είναι ένα παιδί ήρεμο επειδή έτσι ήταν  και στην κοιλιά. Τη σύζυγό μου δεν θα τη δεις ποτέ νευριασμένη. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πίσω από τον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν μαγαζιά… είναι εταιρεία, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή».

Για την ημέρα του γάμου του όπου υπήρξε αναβρασμός από τα Μέσα για το πότε θα γίνει και πού είπε: «Είχα την επιλογή να ποστάρω αυτό που θέλω εγώ. Ποτέ δε θα το έκρυβα. Και κανείς να μη μάθαινε για τον γάμο, εκείνη τη μέρα θα το έλεγα. Δεν ήταν ότι είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Ήθελα να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω “ξέρετε κάτι; Οκ, παντρεύτηκα, βαπτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά. Ο γάμος για τον άντρα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ότι για τη γυναίκα. Για τον άντρα είναι γάμος και λίγο πάρτι. Για τη γυναίκα είναι άγχος. Δε καταλαβαίνω ποτέ… ας πούμε για τα λουλούδια, δεν έχω δει ποτέ τα λουλούδια σε γάμο, δεν τα έχω προσέξει. Όλες οι γυναίκες όμως μεταξύ σας προσέχετε τα λουλούδια και θέλετε να είναι άψογα. Οι μπομπονιέρες, θυμάμαι κάποιες αλλά εσείς θέλετε να είναι άψογες. Η όλη φάση είναι τρέλα για τη γυναίκα. Ο άντρας είναι λίγο  πιο ζεν… Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον γάμο πλην του φαγητού. Όλα τα υπόλοιπα τα έκανε η Κωνσταντίνα. Της είπα ότι δε θέλω να πάρω την ευθύνη για το οτιδήποτε…».

Κλείνοντας δήλωσε πως είναι αυτή την περίοδο πολύ καλά. «Είμαι υπερπλήρης. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα με έκανε παραπάνω χαρούμενο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr