Πώς η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε στο Ι.Χ. του άγνωστου Τζον για να πάει στη δουλειά της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πήγε με οτοστόπ από το Γκέτεμποργκ, όπου βρίσκεται το σπίτι της, στη Στοκχόλμη. Μη φανταστείτε όμως ότι η Ελληνίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας βγήκε στους δρόμους της Σουηδίας κουνώντας τα χέρια της για να σταματήσει κάποιο όχημα. Καμία σχέση!

Το οτοστόπ της Αλεξάνδρας, η οποία δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, έγινε μέσα από τα social media! «Έζησα ένα δράμα» εξομολογήθηκε με χιούμορ η ίδια περιγράφοντας την εμπειρία της σε σχετική ανάρτησή της στο facebook, δημοσιεύοντας φυσικά και μία φωτογραφία της από τη θέση του συνοδηγού πλάι στον άγνωστο στην ίδια -έως εκείνη την ώρα- Τζον.
«Ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο ξεκίνησαν με ένα δράμα. Ξύπνησα στο Γκέτεμποργκ έτοιμη να πάρω το τρένο για Στοκχόλμη για να συντονίσω ένα πάνελ. Αλλά όλα τα δρομολόγια είχαν ακυρωθεί εξαιτίας ενός ατυχήματος και δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις. Αναζήτησα μέσα από τα social media μου μήπως υπάρχει κάποιος για να με διευκολύνει και τελικά αυτός ο άγνωστος εμφανίστηκε στο Instagram και προσφέρθηκε να με πάει» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα στο post που έκανε, ενώ συνέχισε με τους φόβους που εξέφρασαν οι φίλοι της μαθαίνοντας πως επρόκειτο να ταξιδέψει με έναν άγνωστο.

Το τηλέφωνο

«Οι φίλοι μου με προειδοποίησαν για τους κινδύνους και μετά από κάποια έρευνα, βρήκα το τηλέφωνο της πρώην συζύγου του. Όταν μου είπε ότι είναι κοινωνική λειτουργός, ανάσανα και λίγο αργότερα καθόμουν στο αυτοκίνητό του για τέσσερις με πέντε ώρες. Και ήταν μια χαρά! Μιλούσαμε ασταμάτητα, ενώ οι αγαπημένοι μου φίλοι ανησυχούσαν και μου τηλεφωνούσαν για να ελέγξουν» περιγράφει η δημοσιογράφος.

«Ακόμα κι αν δεν θα συνιστούσα στην κόρη μου να ταξιδέψει με οτοστόπ, συνειδητοποίησα άλλη μία φορά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων είναι αξιόπιστοι δάσκαλοι στα ταξίδια μας. Άρα να έχετε πίστη και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο! Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ Τζον που με έσωσες, που με πήγες στο σπίτι και έκανες αυτό το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Και σας ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους που συμμετείχατε στο μικρό μου δράμα! Το εκτιμώ αυτό και θα είμαι πάντα εδώ όταν με χρειάζεστε. Ακόμα κι αν δεν ξέρω να οδηγώ» καταλήγει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Πηγή: espressonews.gr