Η Αλεξάνδρα Παυλίδου γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90 καθώς πρωταγωνιστούσε σε πετυχημένες σειρές. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Το μαγικό των ανθρώπων» και έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση αναφερόμενη στο ιατρικό λάθος που τη στέρησε το δικαίωμα να αποκτήσει βιολογικό παιδί. Σήμερα έχει τον πεντάχρονο Νώα που απέκτησε μέσω διακρατικής υιοθεσίας.

Εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πόσο θυμό είχε στον γιατρό της καθώς δεν άκουσε τίποτα από ότι του έλεγε εκείνη και έπραξε κατά βούληση με αποτέλεσμα η ηθοποιός να κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική που τη πλήγωσε ψυχολογικά.

PAYLIDOY 9

«Είχαμε αποφασίσει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσουμε παραπάνω από ένα έμβρυα και το είπαμε στον εξωσωματιστή μας, ο οποίος ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, τον οποίο μπορώ να πω ότι τον αγάπησα που όμως έχει ένα ελάττωμα που το έχουν πολλοί γιατροί: δεν ακούν τους ασθενείς τους. Εκείνος επέμενε από την αρχή ότι έπρεπε να βάλουμε 2-3 έμβρυα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Του είπαμε όχι, δεν θέλουμε. Θα το κάνουμε μία φορά και μετά άλλη μία και τέλος.

παυλιδου

Ήρθε η μέρα να εμφυτεύσουμε το έμβρυο και πάμε και μας λέει “έχουμε ξεπαγώσει τρία” και μένουμε άφωνοι. Καταρχήν με ποιο δικαίωμα ξεπαγώνεις τρία; Είχαμε πέντε και δεν τα παγώνεις μετά αυτά. Κάτω από τρομακτική ψυχολογική πίεση καταλήξαμε να βάλουμε δύο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων, ο γιατρός μού έλεγε ότι “και τα δύο να πιάσουν πολύ εύκολα αφαιρείται το ένα” χωρίς να μας εξηγήσει ούτε τους κινδύνους για το άλλο ή για μένα ούτε τις λεπτομέρειες.

PAYLIDOY 12

Προχωράνε και τα δύο τελικά. Και είμαι με την κοιλιά και να θέλω να αγαπήσω αυτά που έχω μέσα μου και ποιο να αγαπήσω, το δεξί ή το αριστερό; Σχεδόν να παρακαλάς το ένα να μην επιβιώσει. Φτάνουμε στο σημείο να πρέπει να σκοτώσουμε το ένα από τα δύο. Πώς γίνεται αυτό; Με μια ωραία ένεση με δηλητήριο στην καρδιά του εμβρύου, αυτό είναι το “εύκολο” του γιατρού που δεν μας το είπε! Και να κάθεσαι να περιμένεις πότε θα σταματήσει η καρδιά.

PAYLIDOY 11Περίπου δύο ώρες αφότου έγινε η εισαγωγή, η τρυπούλα έγινε τρυπάρα και μας είπαν ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν θα επιβιώσει το έμβρυο και πρέπει να κάτσω εντελώς ακίνητη μήπως και το σώσουμε. Μετά από μία εβδομάδα, sos, έπρεπε να γίνει καισαρική και το παιδί είχε σαπίσει γιατί είχα πάθει ενδομήτρια λοίμωξη. Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα: δεν ενημερώνονται οι γυναίκες και δεν ακούν οι γιατροί. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη με αυτόν τον γιατρό. Η γυναικολόγος μου μού είχε πει “έτσι κι αλλιώς δεν θέλω να κάνεις δύο” γιατί ήμουν 50 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο».

Είχε παίξει μεταξύ άλλων στις σειρές: «Τμήμα Ηθών», «Είμαστε στον αέρα», «Νταντά για όλες τις δουλειές» κ.α.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr