Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

mpourdoumis 1

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον σχολιασμό που δέχτηκε για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία ήταν πριν γνωρίσω τη Λένα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος τέτοιου βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και όχι μία νέα ηθοποιός. Με έναν τρόπο δηλαδή είχε πάρει μία ηθική και πρακτική ικανοποίηση.

mpourdoumis 4

Ο καθένας μπορεί να βγει και να λέει ό,τι θέλει. Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου την πράξη: σταυρώστε τον. Δεν έχω να απολογηθώ για αυτή μου την πράξη, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν».

mpourdoumis 2

Όταν ρωτήθηκε από την Μπέττυ Μαγγίρα για το αν θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε: «Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Ας αναλογιστεί ο ίδιος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι έχουν κάνει. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη, το μήνυμα που έχει περάσει στην κοινωνία».

mpourdoumis 3

Στο τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του Γιώργου Κιμούλη, ρώτησε τον ηθοποιό αν θα πήγαινε σε παράσταση του, με τον ίδιο να απαντάει: «Δεν θα πήγαινα να τον δω. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αλλά αυτό με δυσκολεύει. Δεν θα μπω στο τριπάκι αν δούλεψα καλά μαζί του ή όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, δεν μας αφορά πώς πέρασες εσύ μαζί του. Μας αφορά να ακούσουμε αυτούς τους ανθρώπους που τον κατήγγειλαν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr