Η Αμαρυλλίς μίλησε στο «TLIFE» για την όμορφη και δημιουργική περίοδο που βρίσκεται στη ζωή της. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, στην πρώτη της συνεργασία με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη με το τραγούδι «Προς το Παρόν» το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο youtube με περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια προβολές, αλλά και για όλα όσα ετοιμάζουν. Η ίδια ακόμη, μοιράστηκε το πως βίωσε την περιπέτεια της με τον κορονοϊό, τονίζοντας πως τώρα είναι απολύτως υγιής.

«Όταν άκουσα τον Γιώργο να μου τραγουδάει για πρώτη φορά στην κιθάρα του το «Προς Το Παρόν», ένιωσα σαν να έφαγα ένα δυνατό χαστούκι! Αυτό το τραγούδι μου προκάλεσε την ανάγκη να μπω κατευθείαν στο στούντιο και να βάλω την φωνή μου πάνω σε αυτή την μελωδία και σε αυτούς τους στίχους! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας δισκογραφικά με τον Γιώργο, γιατί με την Ελένη Γιαννατσούλια έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Είμαι ευγνώμων για αυτήν την σύμπραξη και οφείλω αυτό το συναίσθημα αποκλειστικά στους δημιουργούς», δήλωσε η Αμαρυλλίς.

Στη συνέχεια μίλησε για το τι είναι αυτό που θαυμάζει στον Γιώργο Σαμπάνη και στην Ελένη Γιανατσούλια:

«Τι να πω για τον Γιώργο σε λίγες μόνο γραμμές;  Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, ένας καλλιεργημένος άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα! Η καλλιτεχνική του αξία έχει βαθιές ρίζες, όπως το αισθητικό του κριτήριο και το αστείρευτο πολυδιάστατο ταλέντο του.  Είναι ένα φαινόμενο ο Γιώργος!  Η Ελένη Γιαννατσούλια είναι τόσο αγαπημένη μου στιχουργός! Πραγματικά πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να αναρωτιέται «μα τι συμβαίνει με αυτή την τύπισσα»; Πως μπορεί να καταγράφει μέσα από το δικό της φίλτρο τόσα συναισθήματα τόσα βιώματα με τέτοιο τρόπο ώστε να  αγγίζει τόσο βαθιά τις ψυχές των ανθρώπων σαν να γράφτηκαν για τον καθένα ξεχωριστά;». Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της Ελένης που θαυμάζω πολύ».

Τέλος η τραγουδίστρια σε ότι αφορά την περιπέτεια της με τον κορονοϊό ανέφερε:

«Κόλλησα τον COVID στα μέσα Ιουλίου και τον βίωσα σαν μια λίγο πιο βαρβάτη γρίπη. Πέραν αυτού και της σωματικής κόπωσης, η ψυχική κούραση της πολυήμερης απομόνωσης ήταν επίσης μια δύσκολη φάση… Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο να μην μπορώ να βρεθώ με τους αγαπημένους μου ανθρώπους τους φίλους μου την οικογένεια μου και αυτό μου στοίχισε πολύ, ήταν και καλοκαίρι , άστα… Εκεί κατάλαβα βέβαια πόσο  σημασία έχει να φροντίζεις τον εαυτό σου».

Πηγή: espressonews.gr