Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν είναι γονείς των τρίχρονων διδύμων, Έλα και Αλεξάντερ. Ο ηθοποιός είναι διασημος… χαζομπαμπάς και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την ανατροφή των παιδιών του και αποκάλυψε πως προσπαθεί να τα κάνει… «Αμερικανάκια».

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος δίνει αγώνα για να αποβάλουν τα δίδυμα βρετανικές φράσεις που έχουν οικειοποιηθεί από τη μητέρα τους η οποία έχει Λιβανέζικη και Βρετανική καταγωγή. «Προσπαθώ απεγνωσμένα να μην τους κάνω μικρούς Βρετανούς» είπε χαριτολογώντας στον Stephen Colbert και στο Late Show.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε, επίσης, το χριστουγεννιάτικο κόλπο του για να κάθονται τα παιδιά του φρόνιμα. «Επινόησα έναν τρόπο για να τα κάνω να κάθονται φρόνιμα» ανέφερε και αποκάλυψε το… τρικ του στον παρουσιαστή και το κοινό.

«Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: “Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη” Τότε κάνω “Ho ho ho”, μιμούμενος τον Άη Βασίλη. “Τι κάνεις εδώ;”, συνεχίζω και ο “Άγιος” απαντά: “Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά”…και συνεχίζω: “Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη”. Και τότε τα ακούς να λένε: “Είμαστε, είμαστε!” Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή: patrastimes.gr