Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στα 68 του χρόνια και μετά την απώλεια του αδελφού του Θάνου αλλά και την περιπέτεια με την υγεία του, όταν βλέπει τη λύπη να έρχεται, τη διώχνει από μακριά.

Δεν έχει χρόνο για άλλο πόνο… Ο χρόνος για τον παρουσιαστή, που από επιλογή είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και ζούσε ήρεμα στο εξοχικό του στη Μήλο, είναι πολύτιμος.  Τι τρέχει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Σκάι; Σύμφωνα με όσα ακούγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι σχέσεις μεταξύ παρουσιαστή και καναλιού δεν είναι και οι πιο… θερμές, κάτι που διαπίστωσαν και οι τηλεθεατές την περασμένη Παρασκευή, στο live του «Big Brother».

Aκόμα και η ατάκα του «αν δεν με θέλετε, να φύγω», όταν σχολίαζε με τον δικό του τρόπο όσα είχαν συμβεί με τον Κεχαγιά, που αποχώρησε από το ριάλιτι, πολλοί λένε πως είχε και άλλους παραλήπτες εντός του καναλιού του Νέου Φαλήρου, εκτός από την παραγωγή του ριάλιτι. Σε δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» ακούγεται έντονα ότι εμφανίζεται δυσαρεστημένος με το κανάλι αλλά και με την παραγωγή του «Big Brother», ενισχύοντας έτσι το σενάριο που τον θέλει να είναι αρνητικός στο να αναλάβει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι. Και μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το… «J2US», μια και ο Ανδρέας επρόκειτο να κάνει το προηγούμενο Σάββατο μια γκεστ εμφάνιση ως κριτής, η οποία ωστόσο δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Σκάι δεν έδωσε το «ΟΚ»!

Βέβαια, η πρόταση για γκεστ μόνο τυχαία δεν είναι, αφού, όπως φαίνεται, μεταξύ Μικρούτσικου και Κοκλώνη υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας! Λέτε να δούμε τον παρουσιαστή σε κοινωνική εκπομπή, δεδομένου ότι είναι εξπέρ σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά φορμάτ;

Πηγή: espressonews.gr