Τα τελευταία χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει να εξαφανιστεί από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από τους φίλους και τους γνωστούς του. Κανένας δεν γνωρίζει που είναι ή τι κάνει ο γνωστός τραγουδιστής.

sfakianakis14946

Η Ελένη Δήμου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του συνεργάτη του Νότη Σφακιανάκη, θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς η ίδια αλλά και ο σύζυγός της  του έδωσαν το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι.

eleni dimou1406

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το “Πρώτη φορά γιορτάζω”. Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα» ανέφερε στην αρχή της συζήτησης η Ελένη Δήμου.

eleni dimou14061

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, “έσκυψε” μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά. Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση» τόνισε στο τέλος η Ελένη Δήμου.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr