Για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, έγινε στόχος κακοποιών ένα ΑΤΜ στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Στούπα στη Μεσσηνία! Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, οι οποίοι είχαν… απογοητευτεί από τη λεία των δυο προηγούμενων ανατινάξεων!

Οι άγνωστοι κακοποιοί έβαλαν στο στόχαστρό τους ένα ΑΤΜ που βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και προκάλεσαν έκρηξη, που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν έγινε με τη μέθοδο παροχής αερίου Plofkraak ή με εκρηκτικά. Πάντως, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες οι οποίες περιείχαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες εξετάζοντας υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι δράστες είναι οι ίδιοι που ανατίναξαν στις 30 Ιουλίου δύο ΑΤΜ τραπεζών στην Στούπα, ένα της Τράπεζας Πειραιώς στον εξωτερικό χώρο ενός σούπερ μάρκετ και ένα της Euronet έξω από τουριστικό γραφείο στην παραλία.Το πρώτο διαλύθηκε και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός χρωματισμού των χαρτονομισμάτων με αποτέλεσμα να καταστραφούν 69.450 ευρώ, ενώ από το άλλο οι δυο δράστες που φορούσαν κράνη πήραν την κασετίνα με περίπου 13.000 ευρώ.

Πηγή: patrastimes.gr