Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να κάνει μια συμπληρωματική απολογία και προκάλεσε αναστάτωση με τα λεγόμενά του.

petros filippidis850

Ο ηθοποιός ανέφερε πως ο δικηγόρος των κυριών που τον κατήγγειλαν, Αλέξανδρος Μίντζιας διαθέτει εταιρία με τον αδελφό της Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους που προωθούν καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους οι Δροσάκη – Αναστασοπούλου και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου.

petros filippidis855

«Στο δικαστήριο είπε ότι θέλω να συμπληρώσω κάποια έγγραφα από τα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία.

IMG 6408

Ότι πρόκειται για μια εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών και εκπροσωπεί  τις κυρίες Δροσάκη Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, την Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο. Να σας πω ότι αυτά ανέφερε Πέτρος Φιλιππίδης, η συνήγορος υπεράσπισης όμως η κυρία Μπακιρτζίδου είπε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει έδρα με σκοπό την προβολή και προώθηση καλλιτεχνών.

IMG 6407

Άφησαν λοιπόν υπονοούμενα ότι τόσο οι μάρτυρες του κατηγορητηρίου που εκλήθησαν  για να καταθέσουν ότι είναι μπλεγμένοι σε όλη αυτή την ιστορία και μάλιστα υπήρξε υπαινιγμός από την άλλη πλευρά ότι ο κύριος Μίντζιας προσπαθούσε να κατευθύνει όλο αυτό. Να σας πω ότι στο άκουσμα όλων αυτών η κυρία Παπαχαραλάμπους έφυγε εκνευρισμένη από την αίθουσα ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε από την πρόεδρο αν θέλει να συμπληρώσει κάτι άλλο είπε όχι.petros filippidis853

Στη συνέχεια ο κύριος Μίντζιας απαίτησε να εξηγήσει όλα όσα ειπώθηκαν από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στην αίθουσα από τον ίδιο ο οποίος είπε δεν έχω να σχολιάσω τίποτε όμως με έντονο ύφος ο κύριος Μίντζιας σηκώθηκε υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι προέρχεται από μία οικογένεια από δικηγόρους με ήθος και μάλιστα φώναξε ότι θα καταθέσω μήνυση κατά του ηθοποιού», ανέφεραν στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr