Σε δικαστικό θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης που έκανε ο Ανέστης Βλάχος όπως αποκάλυψε η Espresso.

Μια διαθήκη που σε ανύποπτο χρόνο φέρεται ότι έδωσε ο Ανέστης Βλάχος στην πολυαγαπημένη του κόρη Έλλη. Κάτι όμως που αμφισβητεί ο γιος του από τον πρώτο του γάμο Ηρακλής Βλάχος και προτίθεται, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», να φτάσει την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια για την εγκυρότητά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην «Espresso» άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του «κακού του σινεμά», Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη ήδη βρίσκεται σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. «Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του Έλλη από τον ίδιο τον πατέρα της» λέει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου, που έσκασε σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.0194 MERI GARITSI ELI VLAXOY ANESTIS VLAXOS 412016

Διαβάστε επίσης: Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου μετά το σάλο με τη διαθήκη του παππού – «Να πρυτανεύσει η λογική»

Η αιτία του πολέμου

Και μπορεί ήδη να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο μεγάλος ηθοποιός φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως «η οικογένεια του Ανέστη πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι είναι να γίνει» λέει στην «Espresso» άνθρωπος κοντά στη Μαρία Γαρίτση! Ποια είναι, όμως, η αιτία του πολέμου μεταξύ των δύο πλευρών; Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» του περασμένου Σαββάτου, ο Ηρακλής Βλάχος πληροφορήθηκε από τον γιο του Ανέστη την ύπαρξη της ιδιόχειρης διαθήκης που ο μεγάλος μας ηθοποιός άφησε στην κόρη του Έλλη.

1D8A1363

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτή τη διαθήκη δεν αναφέρεται κα-νένα άλλο μέλος της οικογένειας πλην της κόρης του. Η αντίδραση του γιου του Ηρακλή ήταν άμεση, αναθέτοντας στον δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαναστασίου την υπόθεση, ο οποίος απέστειλε στην «Espresso» την εξής δήλωση: «O εντολέας μου υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε ότι έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του Ανέστη Βλάχου, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή προκειμένου έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα».

0171 ANESTIS VLAXOS ELI VLAXOY 412015

Αμφισβήτηση

Ο Ηρακλής Βλάχος ωστόσο είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εγκυρότητα της διαθήκης, την οποία αμφισβητεί, αν και ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αν η υπόθεση φτάσει στη Δικαιοσύνη τότε το δικαστήριο θα πρέπει να υποδείξει ειδικούς γραφολόγους για να αποδειχθεί η εγκυρότητα ή μη των γραφομένων του μεγάλου ηθοποιού. Μια υπόθεση που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες αφότου υπάρξει αμφισβήτηση από την πλευρά του γιου του Ηρακλή Βλάχου. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά, τα οποία υπεραγαπούσε.

1D8A1448Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε τον γιο του Ηρακλή. Λίγα χρόνια αργότερα και ενώ ο Ηρακλής είχε μεγαλώσει, ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνάδελφό του Μαρία Γαρίτση. Καρπός του έρωτά τους η Έλλη, η οποία ήρθε λίγο καιρό μετά τον γάμο τους. Πλέον η οικογένεια Βλάχου είναι χωρισμένη στα δύο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του 40ήμερου μνημοσύνου το περασμένο Σάββατο, με τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα βλέμμα!

Πηγή: espressonews.gr