Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στην εκπομπή «Live news» για την υπόθεση στην Πάτρα με αφορμή την εκταφή της Τζωρτζίνας και την έρευνα στο τάμπλετ που το είχαν θάψει μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι συνδέει τη βιτριολίστρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

aggeliki nikoloyli

«Κι εμένα μου είχε πει ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”».

Διαβάστε επίσης: Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων: «Βρωμιάρα, φόνισσα, ψόφα»

pispirigkou

Και πρόσθεσε μιλώντας για το Μάνο Δασκαλάκη: «Στο νοσοκομείο όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα συνεννοήθηκαν με ψυχίατρο να δουν την 33χρονη. Όταν η μητέρα πήγε εκεί και θορυβήθηκε με όσα την ρωτούσε ο ψυχίατρος, πήγε στον Μάνο. Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο του Ρίου, επιτέθηκε ουσιαστικά στους γιατρούς και ρώταγε εάν θέλουν να βγάλουν τη γυναίκα του τρελή».

Διαβάστε επίσης: Δόθηκε εντολή εκταφής της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου – Εξαφανίστηκε η φωτογραφία άντρα από τον τάφο

patra nekra paidia mitera

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε τους δημοσιογράφους: «Εμάς μας απειλούσε, μας εκτόξευε απειλές. “Θα δείτε τι θα πάθετε όταν βγουν τα στοιχεία”, “οι γιατροί φταίνε”, ακούγαμε πάρα πολλά. Είχαν απομακρυνθεί, τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία, τις απειλές, και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα. Μια μέρα γύρισε σπίτι του, κάτι είδε που δεν μπορούσε πλέον να το διαχειριστεί και έτσι αποφάσισε να πάρει τα πράγματά του και να φύγει.

Διαβάστε επίσης: Οικιακή βοηθός της σπιτονοικοκυράς: «Μου έλεγε “όταν φύγω από τη ζωή ψάξε από τι πέθανα”»

IMG 7488Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι κι άρχισε να μιλάει με ένα δικό της τρόπο, με μία ζωγραφιά, έλεγε “η μπέμπα έσκασε στο κλάμα”. Η μητέρα πιστεύω ότι ανησύχησε όταν βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας. Έγραφε “μαμά φεύγω και μην με ψάξεις”.

Patra 3Η Τζωρτζίνα δεν άφηνε ποτέ σημειώματα. Εκεί πρέπει να θορυβήθηκε και να κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να την κάνει ότι ήθελε και μέσα σε 15 ημέρες ξεκίνησε τις απόπειρες».

Πηγή: espressonews.gr