Η Άννα Φόνσου μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την προσωπική της ζωή, τους γάμους, τα διαζύγια και την συντροφικότητα που, όπως λέει, δεν την ενδιέφερε ποτέ!

Άννα Φόνσου

Στην προσωπική σας ζωή νιώθετε πλήρης; Αγαπήσατε; Αγαπηθήκατε;

Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε.

202107030949120.9285 ANA FONSOY 272021

Η συντροφικότητα σας λείπει;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δυο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί.

Έχετε προδοθεί; Έχετε προδώσει;

Έχω προδοθεί και έχω προδώσει. Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ, απλά πολλοί δεν το παραδέχονται. Το πιο σημαντικό είναι να συγχωρούμε. Ποτέ δε κρατάω κακία γιατί για να ήμουν μαζί τους, σημαίνει ότι τους αγάπησα.

202109021148340.AH4A9295 1

Τρεις γάμοι και τρία διαζύγια. Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω, θα τα κάνατε όλα ίδια;

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Δεν μου αρέσει ο γάμος γιατί όπως σου είπα, δεν θέλω ο άλλος να είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά μου. Χαίρομαι πάρα πολύ τους παντρεμένους με υπέροχες οικογένειες, αλλά εγώ δεν είμαι φτιαγμένη γι’ αυτό.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr