Τις φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν γκέι σχολίασε για πρώτη φορά η σύζυγός του Ντέμπορα Λι Φέρνις. Η 66χρονη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον 53χρονο σταρ από το 1996, περιέγραψε τις αβάσιμες φήμες ως «ανόητες», ωστόσο παραδέχτηκε ότι η φημολογία αυτή κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. «Αν ήταν γκέι, θα μπορούσε να ζει σαν γκέι. Δεν θα χρειαζόταν να κρύβεται πια και θα έβγαινε με τον Μπραντ Πιτ ή οποιονδήποτε άλλο. Δεν εννοώ φυσικά ότι ο Μπραντ είναι γκέι. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω» ανέφερε η Φέρνις στο podcast «Not an overnight success» και συνέχισε: «Είναι τόσο ανόητο. Όμως οι άνθρωποι ανακυκλώνουν τις ανοησίες και είναι τόσο βαρετό».

Ερωτηθείσα σε άλλο σημείο πώς νιώθει όταν βλέπει τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της, απάντησε ότι όταν τον βλέπει να παίζει στο θέατρο και είναι μαζί και τα παιδιά τους αισθάνεται λίγο αμήχανα. «Υπάρχουν και φορές που τυχαίνει να είμαι φίλη με την ηθοποιό που φιλάει και είναι παράξενο» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια γυρισμάτων το 1995 στην Αυστραλία και παντρεύτηκε ύστερα από 11 μήνες, τον Απρίλιο του 1996. Οταν μετακόμισαν στην Αμερική υιοθέτησαν τα δύο παιδιά τους, τον 20χρονο Οσκαρ και τη 15χρονη Αβα.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr