Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας ήταν γνωστό για τις κακές επιδόσεις στα αθλήματα γι’ αυτό οι συμπαίκτες την αποκαλούσαν παλτό. Η ίδια θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φορώντας ένα.

«Όταν αγωνίζονται οι άλλοι δεν φαίνονταν τα αγωνίσματα πιο γρήγορα; Εγώ νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ γρηγοράδας! Κάποιοι γρήγοροι παίκτες το κάνουν να φαίνεται εύκολο όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Ξέρω ότι με συμπαθείς πάρα πολύ και θέλεις να το ρίξεις στο ύψος μου. Εγώ και ο αθλητισμός δεν συναντηθήκαμε ποτέ και πριν από το Survivor», είπε αναφορικά με τα αγωνίσματα και πρόσθεσε λέγοντας: «με αφορούσε πάρα πολύ αλλά τα πράγματα ήταν άσχημα. Υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν πολύ καλή παίκτρια γενικά ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και αν παρεξηγήθηκε αυτό το ύφος, έκανα ένα βήμα πίσω. Αυτό φάνηκε».

Στην ερώτηση αν θα πάρει εκπομπή η ίδια απάντησε: «Δεν έχω ακούσει κάτι, ήμουν στο Survivor» με τον Νίκο Μουτσινά να απαντάει: «Τι ζώδιο είσαι; Παρθένος; Ε θα κλείσεις, Παρθένους παίρνει το κανάλι».

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονο της σχετικά με την συμπεριφορά των συμπαικτών της απέναντί της.

«Από ένα σημείο και μετά επειδή ήθελαν να φύγω από το παιχνίδι άρχισαν να μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις, ψυχολογικό πόλεμο. Κι εγώ στεναχωριόμουν για τα χαμηλά σκορ αλλά δεν μπορεί να έφταιγα πάντα εγώ. Κι εγώ δεν έτρωγα. Σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα να τους αποδείξω ότι μπορώ. Μετά προσπαθούσα να βρω τρόπους να μη συμμετέχω. Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό της τεμπέλας η ίδια απάντησε ότι «υπήρχαν πολύ συγκεκριμένες δουλειές. Εγώ πρότεινα να συμμετέχω σε όλα αλλά πάντα κάποιος αναλάμβανε. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάρει πρωτοβουλία».

Πηγή: espressonews.gr