Η Αντιγόνη Δρακουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για τον γάμο και την υποκριτική.

Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα χρόνια που έμενε μαζί με τους γονείς της στην Κρήτη. Εκείνοι είχαν έναν κινηματογράφο και κάπως έτσι από πολύ νωρίς μπήκε μέσα το μικρόβιο της υποκριτικής. Παρ΄όλα αυτά, απομυθοποίησε το σινεμά καθώς ήταν παρούσα στην αγοραπωλησία των ταινιών.

Στην καριέρα της έχει κάνει μία ταινία μεσαίου μήκους. Μετανιώνει όπως δήλωσε για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός μίας αγελάδας» αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

«Ήμουν λίγο φοβισμένη στην αρχή, τρομοκρατημένη όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα».

Η αντίδραση των γονιών της όταν είπε ότι θα γίνει ηθοποιός
«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός απόρησαν γιατί ήμουν καλή μαθήτρια και όλοι περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο».

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, είναι 11 χρόνια μαζί. Μέχρι και σήμερα ο γάμος για εκείνη είναι ένα πραγματικό μυστήριο και διαφορετικό από τις ρομαντικές ιστορίες των σινεμά. Υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές παραδέχεται αλλά το χιούμορ είναι πάντα καταφύγιο για να κάνει τα πιο ζόρικα υποφερτά.

«Δεν ήμουν φαν του γάμου εξαρχής. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει κανείς να φτιαχτεί σαν προσωπικότητα και στην καριέρα του και μετά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου».

Πηγή: patrastimes.gr