Η Αντιγόνη Δρακουλάκη έκανε βραδινή έξοδο με το σύζυγό της, Γιάννη Χαλκιά. Η ηθοποιός δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τον άντρα της καθώς εκείνος είναι χειρούργος και έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

«Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς. Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Aπό τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά. Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός.

Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της. Ο φωτογραφικός μας φακός του απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι άθικτοι» στο θέατρο «Ακάδημος».

0253 GIANIS XALIKIAS ANTIGONI DRAKOYLAKI 10112021 1 0250 GIANIS XALIKIAS ANTIGONI DRAKOYLAKI 10112021 1

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr