Βαφτίσια στο Λονδίνο με ελληνικό εφοπλιστικό άρωμα για τον Αντώνη Χανδρή, γιο του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή, και της συζύγου του Theodora Warre, δύο χρόνια μετά τη βάπτιση του πρωτότοκου γιου τους Μιχάλη.

Ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας και η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων με γνωριμίες στο διεθνές τζετ σετ βάφτισαν τον δευτερότοκο γιο τους σε μια λαμπερή τελετή, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, με τον μικρό, σύμφωνα με τη «Real Life», να παίρνει το όνομα Αχιλλέας! Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας και νονοί του νεοφώτιστου ήταν η Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού, ο Νικόλας Εμπειρίκος και η Βάιολετ Χέντερσον.

vaptisi kentriki1206
Το ζευγάρι, ο Αχιλλέας και οι νονοί στο μυστήριο

Απαντες μετά το μυστήριο βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Mayfair, με τον μικρό Αχιλλέα να κλέβει και εκεί την παράσταση. Να θυμίσουμε ότι ο γόνος των εφοπλιστών και η διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων είχαν παντρευτεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Uppark House and Garden, στο Νότιο Λονδίνο, και δυο χρόνια μετά κράτησαν στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους γιο, με τη βάφτισή του να γίνεται στο Πόρτο Χέλι και νονοί του νεοφώτιστου Μιχάλη να είναι ο μικρότερος γιος του μακαρίτη τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος και η σύζυγός του Νίνα Φλορ.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr