Χθες πραγματοποιήθηκε ακόμη ένα live του «J2US» και είδαμε μέσα από τις μικρές μας οθόνες να αποχωρεί ακόμη ένα ζευγάρι από το show, το οποίο μάλιστα κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή του.

Ο λόγος για τον Αντώνη Λουδάρο και την coach του Πέννυ Μπαλτατζή. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», εκφράζοντας την στεναχώρια τους που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο show.

«Μόλις τραγουδήσαμε είπα στον Αντώνη ότι θα φύγουμε. Το κατάλαβα. Ήταν ένα γυναικείο δύσκολο τραγούδι με μια σφραγίδα μεγάλης καλλιτέχνιδας», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή και συνέχισε: «Περάσαμε τόσο ωραία. Γίναμε παρέα και αγαπηθήκαμε με όλα τα παιδιά».

Με την σειρά του ο Αντώνης Λουδάρος δήλωσε πως «δεν ήταν πολύ καλό, αλλά άκουσα πάρα πολλές εβδομάδες, πολύ κόσμο να μην τραγουδά καλά. Καταλαβαίνω πως το παιχνίδι έχει να κάνει και με τη δημοφιλία. Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που ήμουν στο παιχνίδι, που ο Νίκος με έβαλε σε αυτήν την ομάδα και που είχα παρτενέρ την Πέννυ Μπαλτατζή».

«Δεν χάρηκα που αποχώρησα», ανέφερε χθες στα παρασκήνια.

Πηγή: espressonews.gr