Για το Survivor, την τηλεόραση αλλά και την ηθοποιία, μίλησε ο παλαίμαχος πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

«Μετά την άρνησή μου να πάω στο πρώτο Survivor, δεν μου ξαναέκαναν πρόταση. Έπινα ποτό με μεγάλη παρέα και τη γυναίκα μου και ήρθε μια κοπέλα, με αγκάλιασε και ήθελε να με φιλήσει. Από την αμηχανία μου και τον πανικό μου, σήκωσα τα χέρια ψηλά σε στυλ… εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Έχω ακούσει διάφορα πίσω από την πλάτη μου, όπως “τι δουλειά έχει ο Βλοντάκης να είναι στην τηλεόραση, είναι πολίστας, δεν μπορεί να κάνει και τον ηθοποιό”. Όταν έπαιζα στο “Γυναίκα χωρίς όνομα”, έκατσα να με δω και θεωρούσα πως ήμουν απαράδεκτος», είπε αρχικά ο Αντώνης Βλοντάκης και προσθεσε:

«Είπαν πολλοί ότι άλλαξαν γνώμη για μένα αφού συνεργαστήκαμε. Οτιδήποτε και να γράψουν στα social media δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Έχω μπλοκάρει χρήστες για φωτογραφίες και υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Εννοείται ότι πέρασα κρίση στο γάμο μου. Δεν θα πω ποτέ ότι είμαι ηθοποιός. Θεωρώ ότι μπορεί να προσβάλω κάποιον που έχει σπουδάσει το αντικείμενο κι έχει κοπιάσει. Θεωρώ πως κάποια στιγμή καβάλησα το καλάμι, αλλά είχα καλούς φίλους δίπλα μου και με επανέφεραν».

Πηγή: patrastimes.gr