Η Aντριάνα Παρασκευοπούλου παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας για τα επαγγελματικά της, το διαζύγιό της και την προσωπική της ζωή.

f887d594de0a4341b22c07f2e9f74a35

Συγεκριμένα ανέφερε ότι: «Φέτος θα είναι η χρονιά της ανατροπής. Κάνω πρεμιέρα και στο ενδυματολογικό κομμάτι. Έχω διπλό ρόλο στην ΕΡΤ. Είμαι επικεφαλής της υποδιεύθυνσης των ενημερωτικών εκπομπών, εκτός από παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Είμαι ειδησάκιας, όλη μέρα είμαι με ειδήσεις».

αντριάνα παρασκευοπούλου ερτ open

Για το διαζύγιό της μίλησε ως εξής: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο. Ότι είναι να σου φέρει η ζωή, στο φέρνει. Έχω πίστη στη ζωή, έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς».

Screenshot 2

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν μου μιλάνε, δεν με προσεγγίζουν. Δεν προλαβαίνω να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Το μισθολόγιο στη δημόσια τηλεόραση είναι πολύ συγκεκριμένο, 1.000 – 1.500 ευρώ. Αισθάνομαι ότι η καρέκλα του παρουσιαστή ειδήσεων είναι αδικημένη».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr