Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της μίλησε για την απώλεια που βιώνει με το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου και για το πώς εκείνος την έπεισε να παίξει στη σειρά «Η γη της ελιάς».

«Ναι πράγματι, γιατί σε όλη αυτήν την ιστορία στην πραγματικότητα εκείνος με έπεισε να συμμετάσχω. Από τον περασμένο Φεβρουάριο, Μάρτιο, που έγινε η πρόταση ναι μεν ήταν ενδιαφέρουσα σε όλα της και όσον αφορά το ρόλο και οι συνεργάτες και ο τρόπος γυρισμάτων που δεν με εμπόδιζε τη δουλειά στον ΕΟΤ που με ενδιαφέρει περισσότερα απ’ όλα, γενικά όλο ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν ο Τόλης πιο πολύ που επέμενε να το κάνω.

Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Γκερέκου ξέσπασε μετά το δημοσίευμα περί νέας σχέσης – «Λυπάμαι…»

tolis voskopoulos 116135234 614258269222021 92103864128687544

Διαβάστε επίσης: Άντζελα Γκερέκου – Αυτός είναι φύλακας άγγελός της μετά το χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Μου είπε χαρακτηριστικά “γιατί να μην το κάνεις αφού ο χρόνος δεν είναι περιοριστικός και δεν επηρεάζει την εργασία σου στον ΕΟΤ, καιρός είναι αφού βρέθηκε αυτή η ευκαιρία και που είναι πάλι η Μάνη μπροστά σου είναι κατά την γνώμη μου σημαδιακό αλλά και από την άλλη η ελιά της Ελλάδας που τόσο αγαπάς, να την εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία και να το κάνεις”.

TOLIS VOSKOPOYLOS ANTZELA GEREKOY

Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Γκερέκου τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς»

Και μάλιστα με την τεράστια πείρα του όχι μόνο στο τραγούδι αλλά και στο θέατρο και στο σινεμά διάβασε το σενάριο, μου είπε τη γνώμη του και για το σενάριο και για το ρόλο μου, μου έδωσε συμβουλές πάνω στην ερμηνεία και είναι κρίμα πραγματικά που δεν πρόλαβε να δει ούτε ένα επεισόδιο παρόλο που είχε συμμετάσχει τόσο πολύ σε όλη τη διαδικασία από την αρχή», δήλωσε στο youfly.gr.

7414 ANTZELA GEREKOY TOLIS VOSKOPOYLOS MARIA VOSKOPOYLOY 12102019

Όσο για το βιβλίο για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου που ο ίδιος έχει γράψει τα βασικά κεφάλαια ρωτήθηκε αν θα κυκλοφορήσει. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρών είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα.

0134 VOSKOPOYLOS GEREKOY 20062007Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν…», απάντησε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr