Η Θάλεια Ματίκα απασφάλισε σε συνέντευξή της σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο της σόουμπιζ και τον τρόπο που το χειρίστηκαν οι δημοσιογράφοι.

201902211601530.8518 THALIA MATIKA 20022019

«Ήταν φυσικό επακόλουθο όταν άρχισαν οι καταγγελίες να τραβήξει ο θεατρικός χώρος όλα τα βλέμματα γιατί είναι ένας χώρος προβεβλημένος, ήταν άνθρωποι αγαπητοί στο κοινό του οποίους γνώριζαν με έναν άλλον τρόπο. Το ενδιαφέρον αυτό έφτασε και σε ανθρωποφαγικά επίπεδα κατά τη γνώμη μου και του οποίου σκέλος είναι ο κίνδυνος. Όταν παίρνει κάτι τόσο μεγάλες προεκτάσεις στα media, όπου τα media δεν έχουν σκοπό καλώς ή κακώς να αναδείξουν μόνο τέτοια θέματα. Έχουν σκοπό να κάνουν νούμερα τηλεθέασης και κλικαρίσματα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι σαμαρείτης, δεν είναι άγιος. Κοιτάνε τα νούμερα και τα κλικαρίσματα κάθε πρωί, έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις.

9110 THALIA MATIKA 9102019

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν φερθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο κι αυτό παρέσυρε τον κόσμο και συναδέλφους μου να γίνουν σκληροί και να δικάζουν ανθρώπους. Αυτό ελλοχεύει έναν περίεργο φασισμό, στον οποίο όποιος άνθρωπος πήγε να αρθρώσει μία διαφορετική άποψη, δεν εισακούστηκε αλλά κατακρεουργήθηκε.

2592 TASOS IORDANIDIS THALIA MATIKA 14112022 001

Η κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας δεν είναι μόνο σεξουαλικής φύσεως. Το να πηγαίνεις στη δουλειά σου με φόβο, υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό; Το έχω βιώσει σε συνεργασίες. Πολύ άσχημο συναίσθημα, εγώ αντιδρούσα», δήλωσε σε podcast.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr