Έναν απίστευτο Γολγοθά περνάει η κ. Γιώτα που προσπαθεί να εκδώσει τη σύνταξη του συζύγου της, που έχει πεθάνει και δεν μπορεί.

Η καταγγέλλουσα μίλησε στο Mega και όπως είπε από τον ΕΦΚΑ τής λένε ότι έχει χρέος 23.000, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς το χρέος της είναι 19.000.

«Το πρόβλημα είναι όταν ενσωματώθηκε ΤΕΒΕ, ΟΑΕ και ΗΔΙΚΑ. Μου στείλανε ένα χαρτί ότι η πρώτη οφειλή μου είναι 28.000 ευρώ. Επικοινώνησα με τον υπάλληλο, έκανε επανυπολογισμό και μου είπε ότι χρωστάω 23.000 ευρώ. Του είπα να πάω με όλες τις αποδείξεις για να τους δείξω ότι το χρέος μου είναι λιγότερο, γύρω στα 20.000 ευρώ. Και μου λέει “δεν θέλω, αυτό βλέπω, αυτό στέλνω”. Από εκείνη τη μέρα αρχίζω να τρέχω σε όλα τα παραρτήματα του ΟΑΕ. Μου είπαν ότι έχω 100% δίκιο» σημείωσε η κ. Γιώτα.

«Ο προϊστάμενος κάπου το δέχτηκε, έβγαλε την απόφαση ότι το χρέος είναι 19.000 ευρώ. Ωστόσο, μετά από δέκα μέρες, η ίδια υπάλληλος που βρήκαμε άκρη, μου είπε ότι δεν την αφήνουν οι από πάνω της να υπογράψουν το χαρτί γιατί έχουν πολλά τέτοια ανάλογα λάθη» πρόσθεσε.

Όπως κατήγγειλε ο προϊστάμενος της είπε να δώσει τα 4.000 ευρώ.

Πηγή: patrastimes.gr