Απίστευτα πράγματα για τον σταρ του τραγουδιού Φιλ Κόλινς ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του Οριάν, η οποία αποκαλύπτει ότι το να ζει μαζί του είχε γίνει αφόρητο, καθώς είχε μετατραπεί σε ερημίτη, ενώ αρνιόταν να κάνει μπάνιο για σχεδόν έναν χρόνο!

Η 46χρονη, που κινήθηκε δικαστικά εις βάρος του Κόλινς λέγοντας ότι πήρε πίσω την υπόσχεσή του να της δώσει το ήμισυ της ιδιοκτησίας της έπαυλης, αξίας 34.000.000 ευρώ, που του ανήκει στο Μαϊάμι, κατέθεσε νέα έγγραφα στο δικαστήριο και προβαίνει στους παραπάνω ισχυρισμούς. Προσθέτει επίσης ότι ο Κόλινς είχε αρχίσει να κάνει κατάχρηση αναλγητικών, ενώ έχασε το μουσικό ταλέντο του.

Το διάστημα 2019-2020, επειδή δεν έκανε μπάνιο, άρχισε να μυρίζει και «η βρόμα του έγινε τόσο ανυπόφορη που έγινε ερημίτης, αρνούμενος να συναντηθεί με οποιονδήποτε» ισχυρίζεται η Οριάν, η οποία έχει ξαναπαντρευτεί τώρα με τον 31χρονο Τόμας Μπέιτς.

Αυτό το γεγονός και ειδικά ότι η Οριάν αποφάσισε να ζήσει με τον νέο σύζυγό της στην έπαυλη του Κόλινς φέρεται ότι έκανε τον τραγουδιστή να ανακαλέσει την υπόσχεσή του να της δώσει τη μισή έπαυλη και τώρα για το ζήτημα θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Πηγή: espressonews.gr