Ο 68χρονος δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς λαχτάρισε τους φίλους και συνεργάτες του, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης, το Σάββατο 26 Μαρτίου, και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

f2 Karras

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στο πλαίσιο της περιοδείας του, βγήκε στη σκηνή, όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο σώμα του, διέκοψε αμέσως το ζωντανό πρόγραμμά του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

f2_karras

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθησή του στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και, εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές Σάββατο (2 Απριλίου 2022) ο Βασίλης Καρράς έχει προγραμματισμένη live εμφάνιση στα Χανιά, όμως το τι μέλλει γενέσθαι θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του.

ΚΑΡΡΑΣ ΦΟΡΕΙΟ

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr