Πολλή… Χαρά στο Καφέ!

Θα γίνει των celebrities στο «Καφέ της Χαράς», στον ΑΝΤ1. Ο Χάρης Ρώμας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη με την τηλεθέαση, γι’ αυτό στα αμέσως επόμενα επεισόδια θα προστεθούν νέα πρόσωπα στο Κολοκοτρωνίτσι.

Νέος κάτοικος, λοιπόν, του χωριού θα είναι πλέον ο Νίκος Ψαρράς. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που άφησε πίσω του τον ρόλο του Σταμάτη στις «Αγριες μέλισσες» και όσα τραγικά συμβαίνουν στο Διαφάνι, θα το ρίξει στην κωμωδία για να γελάσει και λίγο το χειλάκι του!

Τον ηθοποιό θα δούμε πρώτη φορά σε έναν κόντρα ρόλο, με έντονο το κωμικό στοιχείο, και αυτό ήταν άλλωστε το δέλεαρ για να πει το «ναι» στον Χάρη Ρώμα και στην Αννα Χατζησοφιά. Ο αξιόλογος ηθοποιός θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που έρχεται στο χωριό με… περίεργες διαθέσεις.

Οι κόρες των Αϊβάζη και Σκιαδαρέση μπαίνουν στη σειρά

Σύμφωνα, πάντως, με έγκυρες πληροφορίες το βάπτισμα του πυρός στην υποκριτική θα πάρει η 12χρονη Ισμήνη Αϊβάζη, η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου, που είναι ολόιδια η μαμά της! Η μικρή θα υποδυθεί μια παράξενη εγγόνα ενός βασικού ήρωα.

Τον Φατσέα, όμως, θα τον επισκεφθεί και η… κόρη του, τόσο κυριολεκτικά όσο και στο σενάριο! Στο χωριό, λοιπόν, φτάνει για να γνωρίσει τον πατέρα της μια κοπέλα η οποία αναζητά την οικογενειακή της ταυτότητα. Το ενδιαφέρον είναι ότι τον συγκεκριμένο ρόλο θα παίξει η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, η Νίκη.

Είναι η πρώτη φορά που μπαμπάς και κόρη στην πραγματικότητα θα παίξουν σε σίριαλ μαζί, και οι δυο έχουν μεγάλη χαρά γι’ αυτό.

Επιστρέφουν Μουμούρη και Φαναριώτη! Ο Πόπωτας «χάνει» τη Ζέτα Δούκα

«Παρούσα» στο Κολοκοτρωνίτσι θα δηλώσει και η όμορφη Ευαγγελία Μουμούρη. Η αγαπητή στο κοινό από τον ρόλο της χήρας Δοξούλας επανακάμπτει στη σειρά, αναστατώνοντας και πάλι τη ζωή του Φατσέα.

Στην κωμωδία του ΑΝΤ1 επιστρέφει και η Ευτυχία Φαναριώτη. Η φοβερή Ρόδη, όπως λέγεται η ηρωίδα που υποδύεται, μπαίνει και πάλι στο «Καφέ της Χαράς», επιφυλάσσοντας στιγμές γέλιου στους φανατικούς τηλεθεατές.

Από το «Καφέ της Χαράς» θα υπάρξει και μια αποχώρηση, καθώς φεύγει η Ζέτα Δούκα! Ο ρόλος της θα ολοκληρωθεί στο τέλος του χρόνου, με τον δήμαρχο Πόπωτα να χάνει το αντικείμενο του πόθου του. Αλλά το παρελθόν ξαναχτυπά! Η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) φτάνει στο χωριό και η αγάπη δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα.

Πηγή: espressonews.gr