Η Έλενα Πολυχρονοπούλου που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of love» βρίσκεται στη φυλακή εδώ και λίγους μήνες για υπόθεση ναρκωτικών.

Η ίδια έχει αρνηθεί κάθε ανάμειξή της και κατηγόρησε τον αρραβωνιαστικό της πως ενεργούσε πίσω από την πλάτη της χωρίς εκείνη να γνωρίζει κάτι. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και τελικά έγινε δεκτό.

IMG 0478

Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

8136 ELENA POLIXRONOPOYLOY 352021

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

7175 ELENA POLIXRONOPOYLOY RENIA TSAKIRI 20102020

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός  της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr