«Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying, να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει»

Η Ναταλία Τσαλίκη με αφορμή τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε στο bullying που υπέστη με γνωστό πρωταγωνιστή στο παρελθόν.

«Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα  με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying, να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει».

Όσο για το μυστικό της σχέσης τους με τον Γιάννη Μπέζο είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση. Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο. Για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να  κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr