Τη βραδιά που η Αβα Γκάρντνερ τού εξομολογήθηκε ότι ήταν bisexual περιγράφει σε άρθρο στην «Daily Mail» ο κριτικός κινηματογράφου Μάικλ Θόρντον.

Ο ίδιος την είχε επισκεφθεί ένα βράδυ στο διαμέρισμά της και, όπως λέει, έπειτα από πολλή κουβέντα και ακόμα περισσότερα ουίσκι η γοητευτική ηθοποιός τού μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. Οι φήμες γύρω από αυτήν είχαν ξεκινήσει όταν ο τρίτος και τελευταίος σύζυγός της Φρανκ Σινάτρα την κατηγόρησε την περίοδο του χωρισμού τους ότι είχε λεσβιακή σχέση με τη Λάνα Τάρνερ.

Οι δυο γυναίκες είχαν αρνηθεί τότε την κατηγορία του Σινάτρα, με την Τάρνερ να κάνει λόγο στην αυτοβιογραφία της για «αρρωστημένες φήμες», ωστόσο οι ψίθυροι δεν σταμάτησαν ποτέ. Οταν ο Θόρντον ρώτησε εκείνο το βράδυ την Γκάρντνερ γιατί δεν προχωράει σε αγωγές, εκείνη του απάντησε ότι δε μπορούσε να το κάνει, «γιατί πολύς κόσμος γνώριζε την αλήθεια».

Στην πορεία της βραδιάς τού αποκάλυψε ότι, αν και είχε ερωτευτεί και τους τρεις συζύγους της, κανείς τους δεν κατάφερε να την ικανοποιήσει σεξουαλικά. Για τον λόγο αυτόν είχε κάνει σχέσεις με τη Λάνα Τάρνερ και πολλές άλλες γυναίκες σταρ, όπως το sex symbol του βρετανικού κινηματογράφου Κριστίν Νόρντεν, με την οποία είχε επισκεφθεί και club για λεσβίες.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr