«Ηρθε από εκεί που δεν το περίμενα» είπε η διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σάκκαρη για τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Κι όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες έρχονται εκεί που δεν τους περιμένεις, ξαφνικά και αναπάντεχα, έτσι κι ο δικός της με τον γιο του πρωθυπουργού ήρθε σαν αστραπή. Η Μαρία Σάκκαρη, που διατηρεί εδώ και έναν χρόνο σχέση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε για την προσωπική της ζωή στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Tik Talk». Η Μαρία την ώρα που μιλούσε για τον Κωνσταντίνο έλαμπε ολόκληρη.

Ερωτας είναι η αιτία… «Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Ηταν ένα μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του σε σχέση με το αν ήμουν μόνη μου, δηλαδή με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός» είπε η τενίστρια, αποκαλύπτοντας: «…Ηταν η πρώτη φορά που ήρθε να με δει από κοντά και πάντα είναι υποστηρικτικός, δηλαδή και στα τουρνουά που ήμουν μόνη μου κι εκείνος στον στρατό προσπαθούσε να με βλέπει, παρά το ωράριο. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».

Δήλωσε δε ότι παίζουν μαζί τένις και μάλιστα με επιτυχία. «Θα τύχει να παίξουμε πολλές φορές, νομίζω του αρέσει να παίζουμε μαζί. Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Εχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος» συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη, αποκαλύπτοντας πτυχές του νέου talk of the town.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr