Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη σειρά «Μόλις χθες», για τη πολιτική αλλά και για το κίνημα #metoo.

«Στο χωριό μου λένε, αν άκουγε ο θεός τα κοράκια, δε θα υπήρχε ζωντανός γάιδαρος. Δεν είναι η δουλειά σας να φτιάχνετε ιστορίες, μετά χάνεις την φερεγγυότητά σου», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από τη σειρά «Μόλις χθες».

apostolos gkletsos

Όσο για την πορεία του στην πολιτική είπε: «Στην πολιτική την υστεροφημία τη θέλω. Νομίζω ότι στη Στυλίδα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, μάλλον την έχω κερδίσει. Κυρίως με τα διόδια. Λέω στον εαυτό μου ότι έπρεπε κάποια πράγματα να τα τραβήξω πολύ παραπάνω. Θα είμαι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης, είναι τελειωμένο, Γκλέτσος talking».

gkletso

Σήμερα έχει μια κόρη που έγινε 18 χρονών και που την καμαρώνει. «Ο χαρακτήρας μου και τα ιδεώδη μου, έτσι όπως τα είχα στο κεφάλι μου, δεν έπρεπε να κάνω το μεγάλο λάθος να τεκνοποιήσω. Στην πολιτική ο καλός καπετάνιος πρέπει να είναι κωπηλάτης, και αν χρειαστεί να βγει μπροστά, να βγει. Από τη στιγμή που έκανα παιδί, τέλειωσα εγώ, καημένος κωπηλάτης πια».gkletsos

Πήρε όμως θέση και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. «Μη χρεώσετε το MeToo στους ηθοποιούς και στους καλλιτέχνες. Υπάρχουν χιλιάδες ηθοποιοί βρέθηκαν δίχως έλεος. Αν σου πει όχι είναι όχι, αν σου πει ναι πας και στο παρασύνθημα. Να έχω επιμείνει σε μια γυναίκα μπορεί, αλλά να απλώσω το “κουλό μου” ενώ έχω ακούσει όχι, δεν το έχω κάνει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr