Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και πήρε δημόσια θέση για τον σάλο που γίνετε τις τελευταίες ημέρες από γυναίκες ηθοποιούς περί βίας και εκφοβισμού στον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί μπροστά σε τέτοια περιστατικά.

«Το ακούγαμε αυτό. Όταν μπήκε στη δική μας συντεχνία μουδιάσαμε όλοι. Προσωπικά θα ήθελα να είναι ψέμα, να είναι κακό όνειρό και να μην έχει συμβεί. Ειλικρινά δεν είχα κάτι υπόψιν μου. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δικαίως βγήκε γιατί πρέπει να σταματήσει και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει είναι να ειπωθεί. Όχι επειδή κάποιοι θα τιμωρηθούν αλλά η κοινωνική κατακραυγή θα είναι τέτοια που αυτά θα σταματήσουν και αυτό είναι το ζητούμενο.

 Τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα διάφορα κόμπλεξ που κουβαλάμε όλοι, γιατί όλοι κουβαλάμε από τα παιδικά χρόνια μας, όταν έχουμε εξουσία γίνονται έντονα “θέλω”. Κάνοντας μία αναδρομή, γιατί κάποτε είχα και εγώ εξουσία, σκέφτομαι μήπως πάτησα το πόδι μου στα όρια του θύτη… Υπάρχει μια λέξη με αρκετό βάρος τρόμου που λέγεται ανεργία. Δεν χρειάζεται να τη βουτήξεις την άλλη και να την φιλήσεις. Από μόνη της αν σκεφτεί ότι εσύ λόγω της θέσεως σου μπορείς να επηρεάζεις την επόμενη δουλειά της… Είναι παράξενα τα πράγματα και λεπτές οι ισορροπίες. 

Δύο φορές έπεσαν τέτοια περιστατικά στην αντίληψή μου και ενέργησα δεόντως. Ο χώρος μου δεν είναι αγγελικά πλασμένος και αυτή είναι η γοητεία του. Υπάρχει αμαρτία. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι ωραίο. Δύο άνδρες που δεν είναι στη ζωή τώρα άσκησαν λεκτική βία σε δύο συναδέλφους μου, κοπέλες, πάνω στη δουλειά και παρενέβη» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πηγή: espressonews.gr