Στη Ζανζιβάρη, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Τανζανίας (και Covid free προορισμό αυτή την εποχή!), βρέθηκε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Μετά το Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει για δουλειά πριν από τα Χριστούγεννα, το διεθνούς φήμης μοντέλο επισκέφθηκε πρόσφατα το ονειρεμένο νησί της Αφρικής έπειτα από οδηγία του πρακτορείου που τον εκπροσωπεί στο Κέιπ Τάουν προκειμένου να πραγματοποιήσει μία φωτογράφιση.

Ο Νεκτάριος δεν έχασε, φυσικά, την ευκαιρία να εξερευνήσει το μέρος, απολαμβάνοντας στιγμές ελευθερίας μακριά από το σκληρό lockdown στη χώρα μας και να γνωρίσει νέους φίλους.

«Η Ζανζιβάρη είναι όμορφος και ενδιαφέρων τόπος, με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες και 80% υγρασία» μας είπε ο Νεκτάριος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. «Το μέρος είναι Covid free κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Φρέντι Μέρκιουρι, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό μουσείο, αλλά και να κάνω γνωριμίες με τους ντόπιους, τους οποίους συναντούσα καθημερινά πηγαίνοντας για δουλειά.

Κατάφερα να περάσω χρόνο μαζί τους, ειδικά με τα παιδιά, και να τους προσφέρω κάποια δώρα με τα μέσα που διαθέτω. Αυτή η καθημερινή επαφή μαζί τους έκανε ένα “κλικ” μέσα μου, που δεν γινόταν να φύγω μην έχοντας κάνει κάτι γι’ αυτούς» συμπλήρωσε ο ωραίος Έλληνας μιλώντας στην «Espresso».

Πηγή: espressonews.gr