Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση πριν μερικούς μήνες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος μετά από δύο χρόνια γάμου, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Παρόλο που το πρώην ζευγάρι έκανε λόγο για απλή διάσταση, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε πως συζητάει ήδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το διαζύγιο τους.

Μιλώντας, λοιπόν, σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού, λέγοντας πως:

«Είχε ξεκινήσει ένα διάλειμμα για να δούμε πού πηγαίνουμε και τι θέλει ο καθένας από τη ζωή μας. Αυτό το διάλειμμα συνεχίζεται και θα είναι μόνιμο. Όσον αφορά στο διαζύγιο, επειδή το συζητάμε και είμαστε σε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ούτε μαλωμένοι είμαστε, έχουμε καλές σχέσεις και επαφές και ίσως η σχέση μας να γίνει τώρα πιο ουσιαστική. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

Αναφορικά με τον λόγο του χωρισμού, ο Αριστομένη Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Τρίτα και τέταρτα πρόσωπα δεν υπάρχουν εν γνώσει μας. Ήταν περισσότερο στις προτεραιότητες που έχει βάλει ο καθένας. Ότι δεν συμπίπτουν σε αυτήν τη φάση. Με ενοχλούν τα αρνητικά που ακούστηκαν γιατί κάποια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έβγαλαν μέχρι και ψεύτικο τον γάμο μας, με συμβόλαια και τέτοια. Ήταν μια απλή σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Από τη στιγμή που μπήκα στην διαδικασία να κάνω γάμο ήθελα και παιδί».

«Η Αλεξάνδρα ήταν κομμάτι της ζωής μου για 6 χρόνια και θα παραμείνει για πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά για την πρώην σύζυγό του.

Πηγή: espressonews.gr