Σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις η Ελευθερία Αραβανιτάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έχει κάνει, στα δύο της παιδιά, στο ξεκίνημά της και την καριέρα της.

Αναφερόμενη στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε εξαιτίας του κορωνοϊού η διακεκριμένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επί ελληνικού εδάφους δεν είχε κανονίσει κάτι: «Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού».

Η απώλεια του πατέρα της
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών. «Ήμουν δέκα χρονών όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”. Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι… Έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω αν ζούσε θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται», είπε χαρακτηριστικά.

Η άποψη της για τη διεθνή καριέρα
Αναφερόμενη στην καριέρα της και τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό είπε: «Έχω ζήσει και στην Ελλάδα καταπληκτικές στιγμές, αλλά στο Carnegie Hall στην Νέα Υόρκη ήταν κάτι πολύ τιμητικό για μένα. Η διεθνής καριέρα είναι για κάποιον που ζει έξω. Μετά το εξώφυλλο στους New York Times, αυξήθηκαν οι προσκλήσεις για διεθνή Φεστιβάλ».

Οι δύο γάμοι και τα παιδιά της
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε επίσης για τις δύο φορές που παντρεύτηκε, τα παιδιά της αλλά και το πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή:
«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή».

Πηγή: patrastimes.gr