Η Αθηνά Οικονομάκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην καριέρα, στην οικογένειά της αλλά και για την επιστροφή της στο θέατρο.

athina oikonomakou 1

«Είχα πολλά χρόνια να κάνω θέατρο για προσωπικούς μου λόγους κι ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα γιατί είχα φοβία και σκηνική ανασφάλεια μεγάλη. Νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλούς. Έφτασα σε ένα σημείο να πω ότι δεν αντέχω να ταλαιπωρούμαι ψυχικά. Παθαίνω άγχος ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

athina oikonomakou 4Δεν έχω πάθει καθαρά κρίση πανικού να καταλάβει κανείς κάτι. Τελικά εγώ είχα μια τέτοια ταραχή κι ένα τεράστιο άγχος, που εγώ ένιωθα ότι διαλύομαι ψυχικά» είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

athina oikonomakou 2

«Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κι είπα δεν θέλω. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τα πρώτα χρόνια έλεγα ότι δεν θα κάνω θέατρο κι είχα κουραστεί για αυτό που ένιωθα. Μετά ήρθαν τα παιδιά, είχα και τις τηλεοπτικές παραγωγές που βολευόμουν. Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ, αν θα κάνω θέατρο. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη να ακολουθήσω τον δρόμο της τηλεόρασης. Αντιμετώπισα αυτό το τέρας που με τρόμαζε κι είπα ότι έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου και μπορώ να το διαχειριστώ»Δείτε όλη τη συνέντευξη στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr