Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» τη Τρίτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και στη σχέση τους.

«Περάσαμε δύσκολες περιόδους. Πολύ δύσκολες. Όχι σε σημείο να χωρίσω. Σε καμία περίπτωση. Ζοριστήκαμε. Υπήρχαν περίοδοι που υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες γιατί έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο. Πάντα υπάρχουν διαφωνίες που μπορούν να σε φέρουν σε ένα τσακωμό. Αλλά υπάρχει πάντα καλή διάθεση από τους δύο και τόσο αποφασισμένοι ότι θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε ενωμένη την οικογένειά μας. Θεωρώ τα πιο “δύσκολα” τα έχουμε περάσει».

Όσο για το αν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις απάντησε: «Μου γίνονται προτάσεις για παρουσιάσεις. Και παιχνίδια και show και εκπομπές. Διάφορα. Δεν είναι κακό. Απλά μου κάνει εντύπωση, ότι με σκέφτονται περισσότερο για παρουσίαση. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι αλλά δεν είναι και κάτι που το επιθυμούσα και ήταν το όνειρό μου. Και να μην κάνω παρουσίαση ποτέ δεν είναι κάτι που θα σου πω ότι θέλω πάρα πολύ να το κάνω. Θα μπορούσε κάποια στιγμή. Αν γυρνούσα στην τηλεόραση, πρώτη επιλογή θα ήταν το σήριαλ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr