Άρης Προκρίνεται Με Δυσκολίες Κόντρα στον Εθνικό Στο Κύπελλο

Άρης Προκρίνεται Με Δυσκολίες Κόντρα στον Εθνικό Στο Κύπελλο

Προερχόμενος από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, ο Άρης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο Κύπελλο, αγωνιζόμενος με πολλές απουσίες λόγω του μαζικού ροτέισον πριν από το ντέρμπι της Τούμπας. Παρά τις προκλήσεις, η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από την έδρα του Εθνικού, κερδίζοντας 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Νταρίντα.

Ο Τσέχος μέσος ήταν η καλύτερη παρουσία του Άρη στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε το καθοριστικό τέρμα στο 31′, σκοράροντας από κοντά. Ωστόσο, ο Άρης είχε συνολικά ζητήματα και αναγκάστηκε να παλέψει ενάντια σε μια ομάδα τρίτης κατηγορίας που δεν είχε τίποτα να χάσει και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Ο Κουέστα, ο Ισπανός τερματοφύλακας, υπέπεσε σε σοβαρό λάθος μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο, αλλά κατάφερε να επανέλθει και να κρατήσει το πολύτιμο μηδέν. Μετά τον πρώτο βαθμό, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, παραχωρώντας έδαφος στον Εθνικό. Αυτή η στρατηγική αποδείχθηκε αμφισβητήσιμη, καθώς ο Άρης κινδύνευσε δύο φορές να δεχθεί ισοφάριση, αλλά γλίτωσε χάρη στις επεμβάσεις του Κουέστα.

Πηγή: tovima.gr