Η Εθνική Ελλάδας Τιμά τη Μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στο Αγώνα με την Ιρλανδία

Η Εθνική Ελλάδας Τιμά τη Μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στο Αγώνα με την Ιρλανδία

Τρεις μέρες μετά τη θριαμβευτική νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ, η Εθνική Ομάδα αναμένεται να αναμετρηθεί σήμερα (12/10) με την Ιρλανδία στο γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αγωνιστική του Nations League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime HD και τον Alpha.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν ήδη εξαντληθεί, κάτι που αναδεικνύει τη στήριξη των φιλάθλων προς την Εθνική. Όπως τονίζει η ΕΠΟ, θα «αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από κοντά μας».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση τους στην αγορά εισιτηρίων, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η κίνηση αποτελεί έναν φόρο τιμής τόσο στην Εθνική Ομάδα όσο και στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Υπογραμμίζεται επίσης η σημασία της σύνδεσης της Εθνικής με τους Έλληνες φιλάθλους, τονίζοντας ότι οι γεμάτες εξέδρες συμβάλλουν στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της ομάδας και του κοινού.

Η ΕΠΟ εκφράζει την επιθυμία να δημιουργήσει μία δυναμική και ενιαία σχέση μεταξύ ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων, αποτυπώνοντας αυτή την έννοια μέσα από την εξάντληση των εισιτηρίων και τη συνοδευτική υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στον αγώνα. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι γεμάτο, με την Εθνική Ομάδα να λαμβάνει την υποστήριξη που της αξίζει.

Πηγή: tovima.gr