Η Θλίψη του Μίλτου Τεντόγλου για την Απώλεια του Παππού του

Η Θλίψη του Μίλτου Τεντόγλου για την Απώλεια του Παππού του

Δύσκολες στιγμές περνά ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά την απώλεια του αγαπημένου του παππού. Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και πάντα όταν ο αθλητής μιλούσε γι’ αυτόν, τα λόγια του ήταν γεμάτα τρυφερότητα και περηφάνεια. Ο ηλικιωμένος άνδρας, που βρισκόταν συχνά στο πλευρό του εγγονού του, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι ο Μίλτος αποτελεί πηγή δύναμης για εκείνον στην προσπάθειά του να παλέψει με τη νόσο του καρκίνου.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην Πηγαδίτσα Γρεβενών, τον τόπο καταγωγής τους. Μάλιστα, η θλιβερή αυτή είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μίλτου για το βραβείο κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης.

Ο παππούς του δις χρυσού Ολυμπιονίκη τον στήριζε σχεδόν σε όλους τους αγώνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όταν ο Τεντόγλου είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση στον προκριματικό, είχε ζητήσει συγγνώμη από τον παππού του, υποσχόμενος του ότι θα κατακτούσε την κορυφή και στο Παρίσι, κάτι που τελικά πέτυχε, παρατείνοντας έτσι τη ζωή του παππού του κατά δέκα χρόνια.

Πηγή: tovima.gr