Κιλιάν Εμπαπέ Στο Χείλος Σκανδάλου Βιασμού Μετά Από Επίσκεψη Του Στη Σουηδία

Κιλιάν Εμπαπέ Στο Χείλος Σκανδάλου Βιασμού Μετά Από Επίσκεψη Του Στη Σουηδία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας από σουηδικές αρχές σχετικά με κατηγορίες βιασμού. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η έρευνα, η οποία αναδείχθηκε από την εφημερίδα Expressen, ανακοινώνει ότι ο Εμπαπέ χαρακτηρίζεται ως «εύλογα ύποπτος» σύμφωνα με τη σουηδική νομοθεσία, το οποίο είναι το χαμηλότερο επίπεδο υποψίας.

Η καταγγελία για το περιστατικό φέρεται να υποβλήθηκε από μια γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη, και αφορούσε συμβάν που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης. Η σουηδική αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση το Σάββατο, αφού η γυναίκα ζητήσε ιατρική βοήθεια. Ο εισαγγελέας υπεύθυνος για την υπόθεση δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για το καταγγελλόμενο έγκλημα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Εμπαπέ είχε επισκεφτεί τη Στοκχόλμη μεταξύ 8 και 11 Οκτωβρίου, για ιατρικούς λόγους σχετικά με τον τραυματισμό του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, εθεάθη σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων. Σύμφωνα με την Aftonbladet, ο Εμπαπέ είχε γευματίσει στο εστιατόριο Chez Jolie την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Μετά την εμφάνιση των κατηγοριών, ο Γάλλος σούπερ σταρ αντέδρασε μέσω των social media, χαρακτηρίζοντας τις ειδήσεις ως “fake news”. Στην ανάρτησή του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι κατηγορίες παρουσιάστηκαν ενόψει μιας ακρόασης που σχετίζεται με νομικές διαφορές που έχει με την πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, το περιβάλλον του Εμπαπέ δήλωσε ότι οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και ανεύθυνες, επισημαίνοντας ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα για να προστατευθεί η εικόνα του παίκτη και να αντιμετωπιστεί η διάδοση φημών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή την κριτική του Εμπαπέ, επέλεξε να μην ασχοληθεί δημοσίως με τις αναφορές, επισημαίνοντας ότι διατηρεί την αξιοπρέπειά της. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, επίσης σχολίασε την κατάσταση, τονίζοντας τη σημασία της προσοχής στα γραφόμενα.

Πηγή: tovima.gr