Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες με επικράτηση επί του Ατρόμητου

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες με επικράτηση επί του Ατρόμητου

Με καλές εμφανίσεις και αρκετό «φρέσκο αίμα» στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός διέκοψε το αρνητικό του σερί, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε όπως ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τα αποτελέσματα των επόμενων ντέρμπι για να δει τη θέση της μετά την 6η αγωνιστική, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν στους 8 βαθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ εφάρμοσε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με υποχρεώσεις στη Super League και την Ευρώπη. Έτσι, οι Αποστολόπουλος, Στάμενιτς και Μουζακίτης πήραν θέση βασικών, με τον Κοστίνια να παίζει δεξί μπακ και τον Ροντινέι μπροστά του ως δεξιός εξτρέμ.

Η πίεση του Ολυμπιακού ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό, με τον Ροντινέι να σεντράρει και τον Βέλντε να μην μπορεί να επωφεληθεί. Στο 26΄, ο δραστήριος Ροντινέι απείλησε ξανά με σουτ, και στο 34΄ ο Κοστίνια έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, η σημαντική στιγμή ήρθε στο 40΄, όταν ο Χουτεσιώτης με κακή έξοδο κλώτσησε τον Βέλντε στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Ροντινέι να εκτελέσει το πέναλτι και να βάλει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ροντινέι να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι και τον Κοστίνια να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ με δυνατά σουτ. Στο 75΄, όμως, ο Ελ Κααμπί εξασφάλισε τη νίκη με ένα εντυπωσιακό γκολ, έπειτα από ασίστ του Μουζακίτη, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή: tovima.gr