Μέγιστη Πολυτέλεια και Ικανότητα Στη Νέα Γενιά Μοντέλων της Bentley Mulliner

Μέγιστη Πολυτέλεια και Ικανότητα Στη Νέα Γενιά Μοντέλων της Bentley Mulliner

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της τις νέες πολυτελείς εκδόσεις που φέρουν την υπογραφή του οίκου Mulliner. Αυτές οι εκδόσεις περιλαμβάνουν μοναδικούς συνδυασμούς τριχρωμίας, ιδιαίτερες ραφές και μοτίβα, όλα φτιαγμένα χειροποίητα σύμφωνα με τα πρότυπα της Bentley. Τα καθίσματα ενσωματώνουν το σύστημα ευεξίας, που δεν είναι μόνο για την αισθητική αλλά και για τη μέγιστη δυνατή εργονομία, προσφέροντας λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης.

Η γρίλια των νέων μοντέλων αποτελείται από ρομβοειδή μοτίβα που παραπέμπουν σε διαμάντια και περιβάλλεται από χρώμιο, ενώ είναι διαθέσιμη και σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα για όσους το προτιμούν. Η παρουσία του οίκου Mulliner είναι έντονη και στις επιλογές τροχών, διαθέσιμες σε δύο αποχρώσεις, γκρι και μαύρο, πάντα με το «σταθερό» λογότυπο της Bentley στην πλήμνη.

Οι επιλογές χρωμάτων είναι εξαιρετικά πλούσιες, καθώς ο οίκος προσφέρει 101 χρώματα για το εξωτερικό και 15 βασικά και 11 δευτερεύοντα για το εσωτερικό. Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και τη δική τους κατά παραγγελία απόχρωση, ενώ η επένδυση του ταμπλό μπορεί να ολοκληρωθεί με οκτώ διαφορετικά ξύλα ή τρεις επιλογές από τεχνητά υλικά.

Όλες οι νέες εκδόσεις εφοδιάζονται με το νέο κινητήριο σύνολο Ultra Performance Hybrid, που περιλαμβάνει έναν twin-turbo V8 4,0 λίτρων, ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 25,9 kWh. Αυτή η συνδυασμένη ισχύς αγγίζει τους 782 ίππους και 1.000 Nm ροπής, καθιστώντας τις Continental GT, GTC και Flying Spur Mulliner τις πιο ισχυρές Bentley μέχρι σήμερα.

Αξιοσημείωτη είναι και η πολυτέλεια στο εσωτερικό, όπου βρίσκονται σχεδόν ανοίκεια χαλιά που ακολουθούν τη χρωματική παλέτα του αγοραστή, υπογραμμίζοντας την εξατομίκευση που προσφέρει η μάρκα. Η συνολική προσέγγιση των νέων μοντέλων υπογραμμίζει τη δέσμευση της Bentley στην πολυτέλεια και την άνεση, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία οδήγησης.

Πηγή: tovima.gr