Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 10,3 γραμμάρια κάνναβης και τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα καπνού και κάνναβης.

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στο εσωτερικό του 5 καθήμενους πελάτες. Στην συλληφθείσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στο εσωτερικό του 25 καθήμενους πελάτες.
Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, δύο αλλοδαπές γυναίκες, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα με προορισμό με πτήση που είχε προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Η μία από τις δύο γυναίκες συνόδευε τα ανήλικα τέκνα τα οποία είχε
επίσης εφοδιάσει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΗΛΕΙΑ
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας για υπόθεση ναρκωτικών (διακίνηση- αγορά- κατοχή).

Επίσης συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της
Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5,9 γραμμάρια κάνναβης.

Πηγή: patrastimes.gr